40ste fendertse week 

In de laatste volle week van augustus

25 t/m 29 Augustus 2020


Wieller tijdrit "De grote prijs Bart of Toon"

Van 13:45 tot 17:30

Zaterdag 31 Augustus 2019

 

Wie wint de grote prijs van Bart of Toon 2019?

 

Volgend op de strijd der titanen Bart of Toon in 2018 organiseert Team Mont FendertToux dit jaar "De grote prijs Bart of Toon". In de wieler tijdrit gaan maximaal 30 renners de strijd met elkaar aan over dezelfde route die Bart Goudriaan en Toon Nuiten vorig jaar aflegden (Fijnaart - Moerdijkbrug - Hoekse Waard - Haringvliet - Fijnaart).

 

Team Mont FendertToux

Deze wieler tijdrit wordt georganiseerd door Team Mont FendertToux. Het team bestaat uit 25 enthousiaste en sportieve mensen uit Fijnaart, die in september deelnemen aan ColSensation. Voor het 2e jaar gaat het team de Mont Ventoux lopend, fietsen en dit jaar zelfs skeelerend beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Het ultieme doel is kanker te laten verworden tot een chronische ziekte. Om dit te bereiken is veel geld nodig voor onderzoek.

 

De tijdrit

De renners starten vanaf 13:45 uur iedere 2 minuten vanuit de tent op het evenemententerrein en zullen daar na 60 kilometer ook weer finishen. De eerste aankomst verwachten we vanaf 15:30 uur. We nodigen u uit om de renners te komen aanmoedigen en een hart onder de riem te steken. De renners worden nu al aan u gepresenteerd op www.tmft.nl/wieler-tijdrit.

 

Doneren

U kunt via de site of bij start en finish inzetten op uw favoriete renner. Verliest uw renner, dan gaat uw inzet als donatie via ColSensation naar het KWF en een deel naar kanker gerelateerde doelen uit onze regio. Als uw favoriet wint, dan hopen we uw inzet toch als donatie te ontvangen. U kunt nu inzetten op uw favoriete renner via www.tmft.nl/wieler-tijdrit.